Eggeglass

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Georg Jensen Ichendorf Milano Pillivuyt Rosti Seletti
Designer
Tilbake
Alfredo Häberli Brian Sironi Constantin Wortmann Selab + Alessandro Zambelli Sigvard Bernadotte
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (7)
Filtrer
Estetico Quotidiano Egg Holder
Selab + Alessandro Zambelli for Seletti
250 kr
Lagervare
Bernadotte Egg Cup - Set of 2 Bernadotte Egg Cup - Set of 2
Sigvard Bernadotte for Georg Jensen
431 kr
Egg Cup With Spoon Egg Cup With Spoon
Flere varianter
Brian Sironi for Ichendorf Milano
150 kr
Lagervare
Plissé Egg Cup
Nyhet
Pillivuyt
115 kr
Lagervare
Alfredo Egg Cup - Set of 2
Alfredo Häberli for Georg Jensen
332 kr
Lagervare
Cobra Egg Cup - Set of 2 Cobra Egg Cup - Set of 2
Constantin Wortmann for Georg Jensen
531 kr
Lagervare

Eggeglass

Eggeglass er et must på spisebordet, enten du skal nyte egg til frokost eller dekke opp til påske og andre høytider. Her finner du vakre og elegante eggeglass fra flere forskjellige merker.

EGGEGLASS I FORSKJELLIGE MATERIALER OG DESIGN

Eggeglass kommer i forskjellige former, materialer og farger. Det finnes eggeglass med fat og uten fat. Et par eggeglass i rustfritt stål gir et moderne preg til enhver borddekking. Et par eggeglass i porselen er også et elegant og klassisk valg. Porselen er også et slitesterkt materiale og kan vaskes i maskin. Det finnes også eggeglass i glass og eggeglass i plast.

Det kan være lurt å kombinere eggeglassene dine med frokostserviset eller det andre serviset ditt for et enhetlig, komplett sett. Det finnes serielle eggeglass og elegante, minimalistiske eggeglass som kan kombineres og matches med de fleste serviser. Et par eggeglass i et mer spennende og morsomt design kan også være en interessant detalj på spisebordet. Vi har eggeglass i forskjellige former og materialer.

EGGEGLASS FRA POPULÆRE MERKER

I vårt sortiment finner du elegante og vakre eggeglass fra forskjellige merker. Fra Georg Jensen finner du eggeglass i rustfritt stål designet av Sigvard Bernadotte. Eggbegrenes design med rillede linjer er inspirert av Sigvard Bernadottes originale design fra 1930-tallet. Kolleksjonen inneholder også skåler, bestikk, glass og kanner som du kan matche eggeglassene med for å løfte enhver borddekking.

Vi har også eggeglass i praktisk plast fra Rosti. Eggeglassene er designet som en miniatyr av den populære Margrethe-skålen fra Rosti. Vi har også eggeglass i ovnfast porselen fra merket Pillivuyt. Eggeglassene er klassiske og elegante og passer inn i de fleste hjem. Du kan også finne matchende tallerkener og skåler, for eksempel, som du kan kombinere med for et enhetlig sett.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE? FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm, Gøteborg og Malmø og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions. Den gjelder heller ikke for varemerkene Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.