Espressokopper | Nordiska Galleriet

Espressokopper

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Pillivuyt Serax Wedgwood
Designer
Tilbake
Ann Demeulemeester Vera Wang
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (7)
Filtrer
Vera Wang Lace Gold Espresso Cup Vera Wang Lace Gold Espresso Cup
Vera Wang for Wedgwood
315 kr
Lagervare
Espresso Cup Dé White/Black Var B
Nyhet
Ann Demeulemeester for Serax
200 kr
Lagervare
Espresso Cup Dé White
Nyhet
Ann Demeulemeester for Serax
170 kr
Vera Wang Lace Platinum Espresso Cup Vera Wang Lace Platinum Espresso Cup
Vera Wang for Wedgwood
315 kr
Lagervare
Vera Wang Grosgrain Espresso Cup Vera Wang Grosgrain Espresso Cup
Vera Wang for Wedgwood
315 kr
Lagervare
Plissé Espresso Cup
Nyhet
155 kr
Lagervare
Espresso Cup Dé White/Black Var C
Nyhet
Ann Demeulemeester for Serax
215 kr
Lagervare

Espressokopper

En espresso nytes best i en espressokopp. Det finnes klassiske espressokopper med hank og fat, og kopper i andre design som også er gode og vakre å drikke av. Utforsk vårt utvalg av espressokopper fra kjente merkevarer.

HVA ER FORSKJELLEN PÅ EN ESPRESSO OG EN CAPPUCINO?

En espresso er en liten mengde sterk kaffe. En espressokopp rommer derfor mindre enn en vanlig kaffekopp. En espresso er ca. 4 cl og en kopp rommer vanligvis 6-8 cl. Espresso kommer fra Italia, der det er den vanligste kaffetypen. Det finnes forskjellige typer kaffedrikker. En espresso brygges av kaffebønner, er sterk og fyldig og har vanligvis et skum på toppen som kalles crema. En cappuccino består av en tredjedel espresso, en tredjedel oppvarmet melk og en del skummet melk.

Kompletter espressokoppene dine med en av våre espressomaskiner. Det finnes espressomaskiner med melkeskummer og espressomaskiner med separat melkeskummer. I en espressomaskin kan du lage en perfekt balansert espresso og ofte andre typer kaffedrikker som en klassisk kopp svart kaffe eller en cappuccino med nydelig skum.

FORSKJELLIGE TYPER ESPRESSOKOPPER

Det finnes forskjellige typer kaffedrikker og forskjellige typer kaffekopper og glass. Kalde kaffedrikker som islatte serveres vanligvis i glass, mens varme kaffedrikker serveres i kopper. En espresso er mindre enn en vanlig kopp kaffe og er derfor ideell for å drikke i en liten kopp. Det finnes espressokopper med og uten fat og espressokopper med og uten håndtak. Koppen med tilhørende underkopp og håndtak er den de fleste forbinder med en klassisk espressokopp.

Espressokopper er tilgjengelige i forskjellige materialer. Det er espressokopper i glass, trendy gjennomsiktige kopper, kopper i vakkert steintøy eller espressokopper i porselen. For eksempel kan du finne en espressokopp i hvitt porselen fra merket Pillivuyt. Den lille koppen i klassisk design er perfekt til espresso og er vakker å dekke bordet med.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE? FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm, Gøteborg og Malmø og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions. Den gjelder heller ikke for varemerkene Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.