Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Hyllen Bond W405 Vegghylle fra merket Fogia er designet av Main i 2018. Bond W405 kan velges i tresortene ask, eik og valnøtt og hyllen er en del av Fogias første fleksible hyllesystem. Hyllen har et gjennomtenkt design designet for å tilby fleksibel og moderne oppbevaring i hjemmet. Bond W405 Vegghylle er designet for å skape nye muligheter i eksisterende interiør og kan dermed enkelt bygges over eller rundt andre møbler. Bond W405 Vegghylle har et spennende design med forskjøvet oppbevaring, noe som gjør hyllen til et klassisk møbel med en vri.

Bond-hyllesystemet kan monteres helt uten verktøy, noe som gjør det svært enkelt å skifte eller ta med ved flytting eller møblering. Bond er nyskapende og gir et unikt uttrykk i hjemmet og andre miljøer. I Bond-serien finnes det flere ulike versjoner av hyllesystemet.

4 basert på 1 anmeldelser

Malin H

|

2023-01-24

Superstilig hylle og helhetsinntrykket er virkelig wow. Imidlertid var finishen på noen detaljer noe under forventningene for den prisklassen, etter min mening. Derav 4/5 i vurdering. Det dreier seg for eksempel om oppskårne kanter der delene ble saget/først og noen skjeve hull (men akkurat det er ikke synlig etter sluttmontering) som er synlig når man ser nøye etter. Alt i alt fornøyd med at jeg kjøpte på salg.

Bond W405 Vegghylle

28 013,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Fogia

Designer:

Main

Bredde:

258 cm

Høyde:

150 cm

Dybde:

20 cm

Farge:

Trefarget

Materiale:

Eik

Artikkelnummer:

10370057

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Hyller & Hyllesystem

Mer fra Fogia