Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Med dette kampanjetilbudet fra Fritz Hansen kan du kjøpe en av våre favoritter til en kampanjepris – den populære 3107 Syveren med forsidepolstring i to forskjellige skinnkvaliteter. Baksiden er av svart, beiset ask. Tilbudet er gyldig i en begrenset periode og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Det brune læret er et anilinskinn som er en av de mest naturlige og eksklusive lærkvalitetene fra Fritz Hansen. Det er mykt og fleksibelt, gjennomfarget og lett behandlet, men overflaten er ikke dekket. Porene er åpne slik at skinnet kan puste, og en fin patinering vokser frem når møblene brukes og blir utsatt for sol. For å opprettholde en så ubehandlet overflate som mulig, kan man ane noen små, naturlige merker som er igjen på huden. Dette gjør hvert skinn helt unikt og bare de fineste hudene kan brukes til Extreme.

Det svarte skinnet er et av Fritz Hansens standardskinn, og er et slitesterkt og brukervennlig skinn fordi det er slipt og overflatebehandlet, og dette gir en overflate som motstår søl og flekker godt. Det er mer holdbart enn et anilinskinn, men utvikler ikke den samme patinaen over tid siden lærets porer er dekket.

Ikoniske 3107 Syveren ble designet av Arne Jacobsen for Fritz Hansen i 1955. Til tross for at det har gått mer enn 60 år siden Syveren ble introdusert, føles designet fortsatt like aktuelt, noe den stadig høye etterspørselen kan bekrefte. Syveren 3107 er en videreutvikling fra Arne Jacobsens velkjente stol Mauren, og har blitt Fritz Hansens mest solgte stol. Nordiska Galleriet var den første forhandleren av Syveren i Sverige, og stolen er fortsatt vårt mest solgte møbel i dag. Populariteten forteller noe om stolens ikonstatus. I Syveren møtes form, funksjon og moderne designhistorie, noe som gjør den både til en designklassiker og en favoritt hos oss.

Ingen rangeringer

3107 Seven - Forankledd Campaign

10 815,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Arne Jacobsen

Bredde:

51 cm

Høyde:

82 cm

Dybde:

52 cm

Sittehøyde:

46 cm

Base/ben:

Forkrommet stål

Farge:

Svart

Materiale:

Bøk, Stål

Sete:

Skinn

Variant:

Svart Ask

Klesgruppe:

Lær

Navn på stoffet:

Wild Black

Artikkelnummer:

10568300

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.