Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Grand Prix Aspen Limited Edition ble lansert 21. oktober 2022 kl 10.00.

Grand Prix Aspen Limited Edition-stolen er utviklet i et samarbeid mellom Nordic Gallery og det danske merket Fritz Hansen. Denne tolkningen av designklassikeren er laget med kuskinnsfront laget på Fritz Hansens Wild Hide, et anilinskinn med naturlig finish og kuhår. Akkurat som hvert dyr har et unikt mønster, har hver stol fått sitt eget uttrykk, noe dyrets hårvariasjon også har bidratt til. Grand Prix har flotte ben i massivt valnøtttre og skall av presset valnøttfiner. Grand Prix Aspen Limited Edition selges eksklusivt hos Nordiska Galleriet og kommer i et nummerert begrenset opplag på 110 eksemplarer.

4130 Grand Prix-stolen fra Fritz Hansen ble designet av Arne Jacobsen i 1957 og lansert samme år på Dansk Kunstmuseum & Design i København under Designers Vårutstilling. Senere samme år ble stolen stilt ut på Triennalen i Milano, hvor den vant Grand Prix for utstillingens mest fremragende arbeid. Siden den gang har stolen gått under samme navn og blitt lansert i flere design.

I likhet med Arne Jacobsens Myran og Seven er også Grand Prix laget av presset finér. Hvert stolskall er laget i ett stykke, bestående av ni lag finer og to lag indisk bomull presset til form over damp. Dette gir stolen en behagelig fleksibilitet. Ryggstøtten kan også legges ned, noe som bidrar til det høye komfortnivået.

Ingen rangeringer

4130 Grand Prix Aspen Limited Edition

11 000,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Arne Jacobsen

Bredde:

50 cm

Høyde:

83 cm

Dybde:

51 cm

Sittehøyde:

46 cm

Base/ben:

Solid valnøtt

Materiale:

Valnøtt, Anilinlær

Sete:

Støpt valnøttfiner

Artikkelnummer:

10709939

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisestoler

Mer fra Fritz Hansen