Garderober - Kjøp garderobe online | Nordiska Galleriet

Garderober

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Vis produkter (0)
Sorter etter
  Artikler mangler

  Garderober

  Alle trenger vi garderober, men vi har alle forskjellige behov. Noen har mange sko og vesker, mens andre elsker jakker. Noen har god plass, mens andre har liten plass. Derfor finner du et stort utvalg av garderobeløsninger hos oss på Nordiska Galleriet, som garantert kan matche alle dine oppbevaringsbehov. Velg mellom frittstående garderober i forskjellige størrelser og design, eller hvorfor ikke oppfylle drømmen om ditt eget walk-in closet?

  Få hjelp av våre interiørdesignere for å finne en løsning som passer for ditt hjem og dine behov. I utvalget vårt finner du blant annet garderobeløsninger fra det italienske merket Poliform. Garderober fra Poliform kjennetegnes av sine rene linjer, diskré former og ikke minst den gode kvaliteten. Med smart oppbevaring fra Poliform blir det enklere å holde orden på eiendelene dine, samtidig som de bidrar med en eleganse som bidrar til å skape en eksklusiv følelse i hjemmet ditt.

  Logg inn

  Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

  eller
  NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

  TAKK FOR DIN PÅMELDING
  E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
  *Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
  Ønskeliste (0)