Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Borosilicate Cuisine Bowl er like dekorativ som den er brukervennlig bolle fra merket HAY. 

Skålen, laget i det slitesterke materialet borosilikatglass, representerer en perfekt symbiose av funksjonalitet og dekorativ sjarm, fremhevet av en vakker fargetone. Dens rene og enkle design, komplett med matchende lokk og skje, optimerer brukervennligheten og gjør bollen ideell for oppbevaring og servering av blant annet sukker, salt og syltetøy. 

Med sin gjennomtenkte konstruksjon og flotte utseende passer Borosilicat Cuisine-skålen like godt til en koselig frokost som til en middag med gjester, hvor den blir en verdsatt del av borddekkingen. 

Takket være bruken av borosilikatglass holder skålen høy kvalitet og motstand mot både varme og kulde, noe som gjør den til en bærekraftig investering for kjøkkenet. Den er lett å rengjøre og beholder sin glans og farge, selv etter hyppig bruk og vask. Enten du leter etter en stilig løsning for elegant servering av tilbehør eller en praktisk beholder for hverdagsoppbevaring, tilbyr Borosilicate Cuisine-skålen en perfekt kombinasjon av design og funksjonalitet for å møte alle dine behov. 

Ingen rangeringer

Borosilicate Cuisine Bowl

503,00 kr

 629,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Gifting Season – handle gaver til kampanjepriser

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

HAY

Diameter:

9 cm

Volum (ml):

200

Materiale:

Borosilikatglass

Artikkelnummer:

10727937

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 629,00 kr.