Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Dish Drainer Rack er et oppvaskstativ designet av Shane Schneck for det danske merket HAY. I tillegg til Dish Drainer Rack, består Dish Drainer-serien også av Dish Drainer Cup og Dish Drainer Tray i to farger. Alle disse delene selges separat, men er ment å brukes sammen. Serien er gjenkjennelig på sine nyttige mønstre og kontrasterende farger, former og materialer som gjør hverdagslige kjøkkenartikler visuelt interessante. Oppvaskstativ består av stålplate.

Den amerikanske designeren Shane Schneck er basert i Sverige hvor han grunnla sitt designstudio i Stockholm i 2010. Schneck er internasjonal i sitt syn og holdning da han også tidligere har bodd og jobbet i Milano med Piero Lissoni studio. Arbeidet hans har mottatt internasjonal anerkjennelse og vunnet flere priser som iF, Red Dot og Wallpaper Design Awards. Enkle, men innovative produkter som utfordrer industristandarder er det som kjennetegner Shane Schnecks tilnærming til design.

5 basert på 1 anmeldelser

Marthe H

|

2022-02-09

Kult design og funksjonelt

HAY

(1)

Dish Drainer Rack

352,00 kr

 (rek. pris 469,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

HAY

Designer:

Shane Schneck

Bredde:

29.5 cm

Høyde:

10 cm

Dybde:

9.5 cm

Farge:

Anthracite

Materiale:

Stål

Artikkelnummer:

10597449

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.