Nordiska Galleriet logoNordiska Galleriet logo

Bordlampen Matin Table Lamp Small fra HAY er designet av den franske designeren Inga Sempé og designet i et dekorativt og moderne design. Bordlampen Matin har en plissert bomullsskjerm som sitter på en fot av bøyd, tynn ståltråd med en polert messingfinish. Den tilsynelatende tynne lampefoten er stabilisert av motvekter i presisjonsstøpt stål. Detaljene er mattsvarte og bryter dermed pent mot det blanke metallet og tekstilskjermens struktur.

Skjermen kan fås i flere forskjellige eklektiske farger som lavendel, gul, grønn, knallrød, mørkerød og hvit. Alle fargene kommer med svart ledning og svart digital inline-dimmer som lar brukeren justere lysstyrken i flere trinn for å kunne imøtekomme forskjellige behov og anledninger. Lyskilden består av integrert LED-belysning, og Matin avgir et varmhvitt, behagelig lys. Bordlampen Matin Table Lamp blir en dekorativ så vel som funksjonell leselampe eller spotbelysning i hvert hjem. Matin Table Lamp Small er også tilgjengelig i en større modell, Matin Table Lamp Large.

Ingen rangeringer

Matin Table Lamp - Small

1 960,00 kr

 Anbefalt pris 2 799,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Diameter:

30 cm

Dimbar:

Ja

Effekt (W):

5

Høyde:

38 cm

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja - integrert lyskilde

Varemerke:

HAY

Farge:

Oxide Red

Designer:

Inga Sempé

Materiale:

Tekstil, Stål, Messing, ABS-plast

Artikkelnummer:

10511114

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.