Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Tray Table - Large - HAY - NO GA
Tray Table - Large - HAY - NO GA

Tray Table – Large er et sidebord fra merket HAY. Bordet er laget av stål og kommer i fargene Black, Warm Grey og White. Skuffebord – Stort er et nyttig møbel som kan brukes på flere måter. Når du bruker brettet med bordet er det perfekt å ha som nattbord eller salongbord. Samtidig kan du bruke brettet alene til å ha som dekorasjon eller til å bære gjenstander på. Tray Table er også tilgjengelig i Small og Medium størrelser og som salongbord. Skuffebord – Large er funksjonelt samtidig som det er stilig i designet og passer derfor inn i de fleste miljøer og interiørstiler.

HAY er et dansk merke grunnlagt av Rolf HAY i 2002. De lanserte sin første kolleksjon i 2003 på Imm-messen i Köln, da Mette HAY også var blitt en del av selskapet. Teknologi og nysgjerrighet er det som kjennetegner merket, hvor fokuset hele tiden er basert på nye måter å leve med møbler på hvor vanene våre er i stadig endring.

Ingen rangeringer

Tray Table - Large

2 464,00 kr

 2 899,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Midsummer Celebration – handle til lavere priser

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

HAY

Bredde:

40 cm

Lengde:

60 cm

Farge:

Warm Grey

Materiale:

Stål

Skjema:

Torget

Artikkelnummer:

10509853

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 2 899,00 kr.