Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
  • Kampanje
  • Kampanje
  • Kampanje

Det vakre teppet Bloom Icon er designet av Gunilla Lagerhem Ullberg for svenske Kasthall. Teppet, som er vevd, er et stilig og tidløst medlem av Häggå-familien. Bloom-mønsteret er laget av hårgarn og utstråler et stilig, tidløst og romantisk mønster. Inspirasjon har Kasthall Designstudio hentet fra planteriket og ulike oljemalerier der øde natur møter by. Til og med landskapet rundt fabrikken deres i Kinna, med sin vakre naturlige råhet og tåkebelagte innsjøer, åkrer og jorder, har fått påvirke uttrykket og fargenyansene til Lily, Dew, Reed, Thistle og Artichoke.

Bloom Icon er et vevd teppe laget av 100 % ull, noe som gjør det til et slitesterkt teppe laget for å brukes. Med sine vakre mønstre og duse fargeskalaer kan teppet enkelt plasseres i mange forskjellige rom, fra private hjem til offentlige miljøer. Bloom Icon egner seg også perfekt som et eksklusivt vegg-til-vegg-teppe.

Avvik i mål kan forekomme på opptil 5 %, dette er avhengig av håndverkprosessene teppet gjennomgår og det faktum at det består av naturlige materialer.

Ingen rangeringer

Bloom Icon

Fra 10 158,00 kr

 12 697,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Handle tepper til kampanjepriser

Varemerke:

Kasthall

Designer:

Gunilla Lagerhem Ullberg

Materiale:

Ull

Skjema:

Rektangulær

Artikkelnummer:

10177296r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Mønstrede tepper

Mer fra Kasthall