Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Classic Uni - Kasthall - NO GA
Classic Uni - Kasthall - NO GA
Det vakre teppet Classic er designet av Gunilla Lagerhem Ullberg for det svenske merket Kasthall og er et av deres mest populære tepper.
Selve kvaliteten, som er laget av et langfibret og høyglans ullgarn med fin glans, brukes i mange av Kasthalls tepper.

Classic er et håndtuftet teppe. Et tuftet teppe består av en ramme som enten er laget av naturlig eller syntetisk materiale, i dette tilfellet polyester. Videre tres garnet gjennom nettet slik at frynsene dannes av løkker på oversiden. Deretter festes garnet på baksiden av teppet med en perm, som så skjules med en underside ofte laget av for eksempel stoff eller jute.
Dimensjonsavvik kan forekomme på opptil 2 %, dette avhengig av håndverksprosessene teppet gjennomgår og at teppet består av naturmaterialer.

Takket være den høye kvaliteten på ullgarnet, samt stingtettheten, passer Classic like godt i private hjem som i travle offentlige miljøer og større prosjekter.
Classic finnes i fem ulike design som gir teppet ulike luvhøyder, border og relieffeffekter. Tilgjengelig i alle størrelser i de 12 solide fargevalgene, samt i en blandet fargeskala i fem forskjellige alternativer.

Ingen rangeringer

Classic Uni

Fra 27 267,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Kasthall

Designer:

Gunilla Lagerhem Ullberg,Petra Lundblad

Diameter:

240 cm

Materiale:

Ull

Artikkelnummer:

10177177r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.