Kjøkken | Nordiska Galleriet

Kjøkkenserien

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Poliform
Designer
Tilbake
Carlo Colombo R&D Poliform
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (6)
Artex Kitchen Artex Kitchen
R&D Poliform for Poliform
1 000 000 kr
Twelve Kitchen Twelve Kitchen
Carlo Colombo for Poliform
1 000 000 kr
My Planet Kitchen My Planet Kitchen
R&D Poliform for Poliform
1 000 000 kr
Alea Kitchen Alea Kitchen
R&D Poliform for Poliform
1 000 000 kr
Trail Kitchen Trail Kitchen
Carlo Colombo for Poliform
1 000 000 kr
Phoenix Kitchen Phoenix Kitchen
R&D Poliform for Poliform
1 000 000 kr

Kjøkkenserien

Kjøkkenet er et rom som skal oppfylle de mest dagligdagse oppgavene, men også de mer festlige, og for mange er kjøkkenet klassifisert som hjertet i et hjem. Kjøkkenet er et sted som skal være praktisk og funksjonelt, men samtidig et sosialt miljø hvor du kan slappe av og sosialisere med dine nærmeste. Hos oss kan du skreddersy de mer eksklusive kjøkkenene for å kunne tilpasse de minste detaljene etter smak, behag og behov. Ta gjerne kontakt med en av våre interiørdesignere for å lage et personlig kjøkken som passer nettopp ditt hjem og dine behov.

Vi synes det er viktig å finne produkter som både har en høy funksjon og et attraktivt formspråk. Derfor har vi et nøye utvalg av produkter i vårt sortiment fra blant annet Poliform og Gaggenau. Veldesignede hvitevarer blir toneangivende komponenter i interiøret og tilfører kjøkkenet ditt et snev av følelse og stil.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)