Knivsett - Kjøp knivsett online | Nordiska Galleriet

Knivsett

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Miyabi Pallarès Zwilling
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (6)
Filtrer
Artisan 6000MCT Knife Set 2-PC Artisan 6000MCT Knife Set 2-PC
3 742 kr 5 345 kr
Lagervare
Zwilling Pro Knife Set 3-piece
2 373 kr 2 775 kr
Lagervare
Birch 5000MCD Knife Set 2-PC Birch 5000MCD Knife Set 2-PC
8 245 kr
Lagervare

Knivsett

Et knivsett med ulike kniver av høy kvalitet er et must for alle som liker å tilbringe tid på kjøkkenet og tilberede gode retter. Hos Nordiska Galleriet finner du gode knivsett med kniver til kjøtt og fisk som gjør matlagingen enklere og gir bedre resultater.

KNIVSETTET MED ULIKE KNIVER FOR ALLE TYPER MATLAGING

Et knivsett med kniver i ulike størrelser gjør deg klar til å møte alle kjøkkenets oppgaver, enten du skal hakke grønnsaker eller filetere fisk til hverdagsmåltidet, trimme kjøtt til festmiddagen eller skjære frukt til mellommåltidet. Våre knivsett er tilgjengelig med forskjellige kniver og forskjellige antall deler slik at du kan finne det som passer deg best. Vi har 2-delte knivsett og 3-delte knivsett. De fleste knivsett kommer med en større kokkekniv som egner seg til å tilberede de fleste retter og en mindre kniv som passer til for eksempel frukt eller grønnsaker. Tilbereder du ofte kjøtt og fisk, vil du ha en kokkekniv eller en brukskniv. Tilbereder du ofte retter med mye grønnsaker, ønsker du et knivsett som også inneholder mindre kniver.

ELEGANTE KNIVSETT FRA POPULÆRE MERKER

I vårt sortiment finner du nyttige knivsett i stilig design fra populære merker. Fra Miyabi er det blant annet et 3-delt knivsett bestående av en skrellekniv, en brukskniv og en kokkekniv. Skjærekniven er 9 cm og passer til så vel frukt som grønnsaker og rotgrønnsaker. Helkniven er 13 cm og nyttig til grønnsaker eller ved trimming av kjøtt. Kokkekniven er 20 cm og passer til det meste, fra å hakke grønnsaker til å kutte kjøtt. Fra merket Zwilling finnes det også et 3-delt knivsett bestående av en skjære- og pyntekniv, en skjærekniv og en kokkekniv. Skjære- og pyntekniven er 10 cm, allsidig og egnet hvis du skal servere frukt eller grønnsaker. Skjærekniven er 20 cm og passer perfekt til kjøtt, mens kokkekniven, som også er 20 cm, er ideell til å finhakke tomat, agurk eller om du skal hakke for eksempel dill eller persille. Vi har også et knivsett fra det spanske merket Pallarès, som består av tre kjøkkenkniver i forskjellige størrelser (9 cm, 16 cm og 22 cm) og et praktisk knivetui i tøy. Knivene er håndlagde og laget av karbonstål med håndtak i buksbom. Utforsk vårt utvalg av flere knivsett fra forskjellige merker. Et komplett sett med kniver av god kvalitet vil gi deg mye moro på kjøkkenet.

EN UTMERKET GAVE TIL DEN ENTUSIASTISKE KOMMERKEN

Fine kniver av høy kvalitet eller et eksklusivt knivsett dress kokker med alle forskjellige ambisjonsnivåer. Å trimme kjøtt eller filetere fisk, kutte grønnsaker eller kutte frukt blir en enkel og mer lystbetont oppgave med gode kniver. Et knivsett er også en utmerket bursdagsgave til noen som liker å tilbringe tid blant grytene.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.