Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Duftlyset Lilla Bruket, laget av organisk soyavoks, har en brenntid på ca. 45 timer. Hvert lys presenteres i en vakker munnblåst glassbeholder med trelokk som bevarer duften når lyset ikke er i bruk. De leveres i en elegant pappeske.

Nei. 149 Black Oak: Har en duft av svart eik og nordiske skoger, med hint av kashmirtre og bjørk for en beroligende og oppkvikkende aromatisk opplevelse.

Nei. 151 Grapefrukt: Karakterisert av en frisk, fruktig duft av Citrus aurantium paradisii, som har en forfriskende og energigivende effekt på sinnet og følelsene.

Nei. 152 Koriander: Blander aromatiske egenskaper til Aetheroleum coriandri med koriander og mynte, og skaper en duft som antas å gi følelsesmessig lindring og styrke konsentrasjonen.

Nei. 153 Tabac: Kombinerer tobakk og sedertre med sødmen av sjasmin, musk og sitron, noe som resulterer i en beroligende atmosfære med jordaktige og tørre duftnoter.

Ingen rangeringer

Duftlys 260 g

420,00 kr

 (rek. pris 560,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

L:a Bruket

Variant:

Nr. 151 Grapefruit

Artikkelnummer:

10707910

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.