Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Laurent 03 - Lambert & Fils - NO GA
Laurent 03 - Lambert & Fils - NO GA
Laurent 03 - Lambert & Fils - NO GA
Laurent 03 - Lambert & Fils - NO GA
Lambert & Fils hengelampe Laurent 03 består av to kuler i håndblåst opalglass omgitt av en avlang, flat metallplate. Den rette, tynne skiven har mykt avrundede hjørner og er tilgjengelig i tre forskjellige materialer. Den varme hvite gløden fra lyspærene reflekteres ulikt mot platen, avhengig av design, og det finnes seks forskjellige farger å velge mellom.


Takfestet kommer i svart, med nylonledninger tilgjengelig i fem farger. Velg også mellom vinklet eller parallell oppheng, noe som gir Laurent forskjellige uttrykk. Plasseringen av Laurent 03 er utmerket i stuen til det moderne hjemmet, med sin lave profil som sprer lys i 360 °. Lampene er også kompatible med dimmerfunksjon, og lyskilder er inkludert.

Lambert & Fils moderne belysning selges eksklusivt på Nordiska Galleriet, hvor lampeserien Laurent Collection og dens ti varianter viser essensen av deres moderne stil. Enkelheten og formspråket gjør denne samlingen unik, da kombinasjonen av de runde kulene i lokalt håndblåst opalglass og paneler som omgir kulene skaper en uniform taklampe og utstråler et iøynefallende uttrykk. Den diskre, lange nylonledningen som kobler sammen kulene og takfestet, passer perfekt inn i rom med stor takhøyde. Laurent-kolleksjonen er også tilgjengelig i forskjellige konfigurasjoner for hengefester, rette eller vinklede. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon om disse konfigurasjonene.

Ingen rangeringer

Laurent 03

Fra 33 675,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Lambert & Fils

Bredde:

76 cm

Høyde:

14 cm

Dybde:

20 cm

Effekt (W):

4.5

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Artikkelnummer:

10167489r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Pendellamper

Mer fra Lambert & Fils