Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Lampe Gras No304 vegglampe ble designet av Bernard-Albin Gras allerede i 1921, og er en av mange lampemodeller som inngår i serien produsert av Paris-baserte DCWéditions. Lampene kommer i en rekke varianter og design. Denne varianten installeres på veggen og har verken ledning eller bryter. Veggfeste og arm er laget av malt stål med matt svart overflate. Den klassiske runde skjermen kommer i en rekke design, med materialer i aluminium, kobber eller frostet glass.

Den enkle og vakre designen uten bryter og ledning gjør lampen perfekt å installere i høyere høyder, for eksempel i gangen eller over et maleri eller annen detalj. Hvis du vil ha No304 med en bryter på veggbraketten eller på en tekstilledning, se henholdsvis Lampe Gras No304 SW og Lampe Gras No304 CA.

Merk at kobber er et naturmateriale, og at varianten i råkobber leveres uten overflatebehandling. Når ubehandlet, vil patina forekomme over tid og avhengig av hvor produktet er plassert. Råkobber blir også annerledes når prosessen har pågått en stund og kobberet har fått en jevnere irring.

Ingen rangeringer

Lampe Gras No304 - Rund - Svart bunn

3 490,00 kr

 (rek. pris 3 515,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Merk! Produktet leveres uten lyskilde. Vennligst legg til:

Varemerke:

Lampe Gras by DCWéditions

Designer:

Bernard-Albin Gras

Høyde:

14 cm

Diameter:

14 cm

Effekt (W):

11

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Nei

Farge:

Svart

Materiale:

Aluminium, Stål

Artikkelnummer:

10169370

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Sengelamper

Mer fra Lampe Gras by DCWéditions