Lenestoler for barn | Nordiska Galleriet

Lenestoler for barn

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
B&B Italia Cassina Ligne Roset
Designer
Tilbake
Gaetano Pesce Gerrit Rietveld Michel Ducaroy
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer
Mini Togo Mini Togo
Flere varianter
Michel Ducaroy for Ligne Roset
12 000 kr
Up Junior
Flere varianter
Gaetano Pesce for B&B Italia
16 185 kr
637 Utrecht Baby 637 Utrecht Baby
Flere varianter
Gerrit Rietveld for Cassina
18 250 kr

Lenestoler for barn

Handle lenestoler for barn hos Nordiska Galleriet i beste kvalitet. La dine barn glede seg over godt design. Vi tilbyr et utvalg av designmøbler fra eksklusive merker, også til de unge. Gerrit T. Rietvelds populære Utrecht lenestol er også tilgjengelig for barn, under navnet 637 Utrecht Baby og produsert av italienske Cassina.

637 Utrecht Baby består av høykvalitetsmaterialer og en utmerket gave til et barn. Et kreativt miljø gir barn rom til å vokse. I kategorien møbler for barn finner du også bord og stoler for barn. Det er like viktig å skape et godt miljø for barn som for voksne. Takket være den fine kvaliteten, er møblene holdbare og kan gå i generasjoner. La barnerommet være like gjennomtenkt som resten av hjemmet, og invester i møbler som gir barna størst mulighet for utvikling.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)