Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Dita Shelving Unit er en bokhylle designet av Pagnon og Pelhaitre for franske Ligne Roset. Hyllen er laget av anodisert aluminium med en finish i bronse, og har håndtak av lakkert zamak samt svarte hengsler. Bokhyllen har åpen lagring bestående av seks hyller, inkludert på toppen. Hyllen har en total høyde på 189 cm og er tilgjengelig i fargene hvit, argile eller perle. Dita Shelving Unit kan med fordel utvides med flere hyller i samme serie for å få en større bokhylle.

Dita er en møbelserie med glatte, lineære former som uttrykker et diskré og minimalistisk design. Flere møbler i serien kan blandes og matches på forskjellige måter for å imøtekomme forskjellige behov og personligheter. Møbelserien minner om klassiske kontormøbler, men har unike detaljer som skiller seg ut fra mengden. Dita har lakkert panel i tre i stedet for metall, topplaten har en glatt overflate og detaljer som lyse håndtak som er nøye designet sammen med smale føtter som forlenger møbelets lineære struktur på en naturlig måte.

Møblene har diskré, men fargerike detaljer, og kan plasseres i alle slags miljøer for å få et moderne og stilig element i rommet.

Ingen rangeringer

Dita Shelving Unit

25 020,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Ligne Roset

Bredde:

70 cm

Høyde:

189 cm

Dybde:

34 cm

Farge:

White

Materiale:

Aluminium, Metall

Artikkelnummer:

10368736

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.