Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Pure Pillow Case Sateen Haze Blue kommer fra det svenske sengetekstilmerket Magniberg. Pure-kolleksjonen av sengetekstiler er en elegant og minimalistisk serie med dynetrekk og putevar som har så få synlige sting som mulig for å bidra til en følelse av ro på soverommet Pure Putetrekk Sateen Haze Blue er laget av silkemyk og luksuriøs sateng i en nyanse av blått. Dynetrekket er laget av 100% supima bomull vevd med 500 tråder. Putetrekket selges enkeltvis.

Putetrekket har gjennomgått en merceriseringsbehandling for cellulosestoff og garn, som forbedrer fargeabsorpsjon og rivebestandighet, reduserer krymping og gir en silkeaktig finish. Stoffet har også en mykere følelse. Magniberg ønsker å forsterke den personlige stilen på soverommet ved å tilby sengetekstiler i flere ulike materialer og nyanser som kan matches sammen på utallige måter.

5 basert på 1 anmeldelser

Jenny G

|

2022-03-11

God kvalitet og fin farge.

Pure Pillow Case Sateen Haze Blue

560,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Magniberg

Bredde:

50 cm

Lengde:

60 cm

Farge:

Haze Blue

Materiale:

SupimaBomull

Artikkelnummer:

10659030

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Putetrekk

Mer fra Magniberg