Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Dynetrekket Wall Street Dynetrekk Oxford 4/4 Patchwork kommer fra det svenske sengetekstilmerket Magniberg. Designet minner om et lappeteppe med fire forskjellige stripete oxford-stoffer sammen til ett. Den stripete Wall Street-kolleksjonen er inspirert av de dristige skjortene som ble sett på bankgulvene på 1980-tallet. Merket ønsker å sette det formelle, dagens ikoniske plagg i en ny kontekst for å gjøre det mykt og sensuelt.

Dynetrekket er laget av 100 % egyptisk bomull og er OEKO-TEX®-sertifisert, noe som gjør stoffet fritt for skadelige kjemikalier. Magnibergs idé er at vi skal kle sengene våre slik vi kler oss selv, med et personlig preg. Derfor kan sengetøyet deres kombineres med hverandre på en rekke måter. Putetrekk kjøpes separat. I 2021 vil Wall Street-kolleksjonen vinne de prestisjetunge Wall Paper* Design Awards for beste sengetøy.

Ingen rangeringer

Wall Street Duvet Cover Oxford 4/4 Patchwork

1 800,00 kr

 2 250,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Gifting Season – handle gaver til kampanjepriser

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Magniberg

Bredde:

140 cm

Lengde:

200 cm

Farge:

Patchwork

Materiale:

Bomull

Artikkelnummer:

10715144

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 2 250,00 kr.

Flere Dynetrekk

Mer fra Magniberg