Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Paella Pan Sheet Iron - 40 cm er designet av det franske familieselskapet Mauviel. Paellapannen er spesielt laget for å tilberede paella til perfeksjon. Den er laget av platejern, som er et lettere materiale som raskt kan stige i temperatur. Det egner seg derfor ikke å koke mat i pannen. Takket være valg av materiale blir ikke paellapannen lett klissete og du trenger derfor ikke bruke så mye fett når du lager mat. I tillegg til denne paellapannen tilbyr vi også en rekke andre forskjellige panner fra merket Mauviel, både i forskjellige størrelser og materialer.

Forbered paellapannen før første gangs bruk ved å helle litt olivenolje i pannen. Sett på høy varme og la det småkoke. Når olivenoljen ryker, renn av og tørk av pannen med papirhåndklær. Gjenta flere ganger for å lage et godt deksel til paellapannen.

Ingen rangeringer

Paella Pan Sheet Iron - 40 cm

1 560,00 kr

 1 835,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Kitchen & Table – nå har vi lavere priser

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Mauviel

Høyde:

9.3 cm

Lengde:

48.7 cm

Diameter:

40 cm

Materiale:

Platejern

Artikkelnummer:

10723202

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 1 835,00 kr.

Flere Stekepanner

Mer fra Mauviel