Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Det vakre sidebordet Recipio Service Element ble designet av Antonio Cittero i 2013 for italienske Maxalto. Den italienske designeren og arkitekten Citterio er godt kjent innen møbeldesign og arkitektur. Han har designet for flere møbelprodusenter, inkludert B&B Italia, og er også den eneste designeren som jobber med B&B Italias elegante merke Maxalto. Med rene og enkle linjer og solide materialer skapes tidløse og klassiske møbler til hjemmet.

Recipio-serien består av en sidebenk, spisebord, skrivebord og salongbord, alt karakterisert av det italienske håndverket. Rene og enkle linjer karakteriserer Recipio, og kolleksjonen ble født da Cittero designet nattbord. Alle modellene har også en rørformet topp som ligner et lett buet brett, som er tydeligst på sidebordet.

Opprinnelig var Recipio Service Element et nattbord som endte opp med å finne sin plass i alle hjemmets rom. Bordets underramme er tilgjengelig i tre farger som fritt kan kombineres med en bordplate i samme design. Med det rektangulære bordet er det mulig å kjøpe et matchende brett til platen.

Ingen rangeringer

Recipio Service Element

Fra 13 935,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Maxalto

Designer:

Bredde:

70 cm

Høyde:

65.5 cm

Lengde:

50 cm

Materiale:

Massivt tre, Baydur polyuretan

Skjema:

Rektangulær

Artikkelnummer:

10215887r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Småbord & sidebord

Mer fra Maxalto