Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Aïku Chair er en stol designet av Jean Marie Massaud for MDF Italia i 2016. Stolen har en arkitektonisk eleganse som forsterkes av de lange smale kileformede ben. Bena matcher den ytre fargen på trekket som er laget av sprøytestøpt polypropylen. Ryggstøtten og utsiden av setet har høyglanset lakk, mens innsiden har en matt struktur. Aïku Chair er tilgjengelig i svart og hvitt design der det hvite har fire varianter av innsiden og det svarte har to. I tillegg til å være tilgjengelig i forskjellige design med matchende lakkert stål, er understellet også tilgjengelig i to varianter av eik. Samtlige understell unntatt de av eik kan stables.

Navnet Aïku kommer fra det japanske ordet haiku, som er en form for poesi basert på tre vers. Den unike retorikken til haikupoesi gjenspeiles i stolens funksjon og estetikk, som kan sammenlignes med stolens avanserte design som samtidig er minimalistisk og leken. For ekstra komfort kan en pute kjøpes separat. Nå finnes den heltrukne versjonen Aïku Soft Chair også tilgjengelig i samme design.

Vi viser kun et utvalg av variantene som er tilgjengelige å velge mellom, for et annet design eller ytterligere informasjon, vennligst kontakt kundeservice.

Ingen rangeringer

Aïku Chair

Fra 3 195,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

MDF Italia

Designer:

Jean-Marie Massaud

Høyde:

78 cm

Dybde:

55 cm

Sittehøyde:

46.1 cm

Materiale:

Stål, Polypropylen

Artikkelnummer:

10237043r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisestoler

Mer fra MDF Italia