Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Chanel Collections and Creations - New Mags - NO GA

Bli med bak kulissene når Chanel deler sitt private arkiv. Inspirert av den klassiske signaturduften 'Chanel No 5', utforsker boken fem viktige deler: smykker, kamelia, dresser, sminke og dufter samt den lille sorte kjolen. Vi får følge disse temaene fra begynnelsen til i dag, for å oppdage hvordan dagens motedesignere gjenoppfinner de ikoniske plaggene. Boken forsterker den visuelle opplevelsen med tidligere upublisert materiale som arkivbilder og originale tegninger av Karl Lagerfeld, men også fantastiske bilder fra noen av de største motefotografene i bransjen.

Motehuset Chanel ble grunnlagt i 1910 av Coco Chanel. Hun begynte sin karriere med å designe hatter, og ble kjent for å lage klær for kvinner som på den tiden ble ansett som revolusjonerende. I dag har flere av Chanels verk blitt virkelige klassikere i moteverdenen.

ISBN: 9780500513606

Ingen rangeringer

Chanel Collections and Creations

350,00 kr

 (rek. pris 438,00 kr)

Inkludert 0% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

New Mags

Designer:

Daniele Bott

Bredde:

28.6 cm

Høyde:

24.9 cm

Dybde:

2.4 cm

Artikkelnummer:

10387687

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Coffee Table Books

Mer fra New Mags