Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

John Derian Picture Book fra New Mags er den første samlingen av John Derians vakre bilder i sin opprinnelige form. Fra intens fargede blomster og fugler til nysgjerrige portretter, håndtegnede bokstaver og fantastiske landskap. Resultatet er en bok som briljant er på grensen mellom handel og kunst, og som er en utmerket gave. John Derian Picture Book er en New York Times bestselgere og har blitt kåret til årets gavebok av en rekke magasiner som Luxe Interiors + Design, The Los Angeles Times og The Chicago Tribune.

John Derian grunnla sitt merke med samme navn i 1989. Det begynte med Derians i dag ikoniske samleobjekter med kunstverk fra 1800-tallet fra gamle, sjeldne bøker. I løpet av de siste 25 årene har varemerket utvidet seg, og inkluderer i dag gaver og interiørdetaljer. I dag har han fire butikker i New York og Massachusetts og mer enn 600 forhandlere over hele verden, som den eksklusive Neiman Marcus og Liberty i London.

ISBN 9781579656478

Ingen rangeringer

John Derian Picture Book

707,00 kr

 884,00 kr

Inkludert 0% merverdiavgift

Gifting Season – handle gaver til kampanjepriser

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

New Mags

Designer:

John Derian

Bredde:

30.5 cm

Høyde:

38 cm

Artikkelnummer:

10263394

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 884,00 kr.

Flere Coffee Table Books

Mer fra New Mags