Puter og dunputer - Kjøp pute her | Nordiska Galleriet

Puter

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Utvalt
Tilbake
Kampanje Lagervare
Varemerke
Tilbake
Engmo Dun Mille Notti
Designer
Tilbake
Mille Notti
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer
Astrid Dunpute Astrid Dunpute
Flere varianter
Kampanje
Engmo Dun
Fra 1 306 kr Fra 1 585 kr
Lagervare
Sonno Dunpute Sonno Dunpute
Flere varianter
Kampanje
Mille Notti for Mille Notti
Fra 795 kr
Lagervare
Innerkudde Innerkudde
Flere varianter
Kampanje
Engmo Dun
Fra 49 kr Fra 70 kr
Lagervare

Puter

Det er minst like viktig å kjøpe riktig hodepute som det er å velge riktig seng etter behov og kroppens komfort. Uansett om du liker å hvile hodet høyt eller lavt eller med myk eller fast liggekomfort, finnes det behagelige og deilige alternativer til alle familiemedlemmer.

Noe mange av oss lengter etter å gjøre etter at enda en lang arbeidsdag har passert, er å dykke ned i sengens himmelske deilige stoffer. Hästens stopper putene sine med en blanding av det mykeste andedun og andefjær, som sammen skaper en behagelig liggeoverflate. Hodeputene har forskjellige blandinger for at du enkelt skal kunne velge den som passer deg og din komfort best.

Carpe Diem fyller sine hodeputer med luksuriøs molbærsilke eller europeisk gåsedun som du kan hvile deilig på hele natten. Fyll sengen med forskjellige tekstiler, puter og dyner, og kle den i vakre laken. Carpe Diem Beds molbærsilkepute passer utmerket til deg som oftest sover på siden eller ryggen. Hodeputen er blandet med beste mulige molbærsilke og polyester for å gi best støtte og form. Dux er et annet ledende sengemerke som er eksperter innen sengeproduksjon, tekstiler og materialvalg av høy kvalitet. De har et stort utvalg av senger og tilhørende produkter som deilige og komfortable hodeputer, dyner og vakkert sengetøy. Gi deg selv og søvnen din en viktig og komfortabel gave i form av en hodepute tilpasset dineønsker. Dux har laget hodeputen Dux Xleep, som kommer i forskjellige størrelser. Putens fremste egenskap er å beholde sin fine kvalitet år etter år, og den er fylt med en fin blanding av dun og fjær.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)