Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Chicago Rose/Clear/Black T-Light Holder er en elegant lysestake som tilfører spisebordet eller sofabordet enda mer eleganse. Lysestaken er laget av krystall og er tilgjengelig i flere fargevalg; rosa, klarglass og svart. Sammen utgjør disse en sofistikert kombinasjon. Reflections Copenhagen arbeider med krystall, unike former og interessante fargekombinasjoner for å skape ukonvensjonelle produkter med et eksklusivt utseende. Lysestaken Chicago

Rose/Clear/Black T-Light Holder har en kunstnerisk og leken silhuett som er like fin i selskap med andre produkter fra Reflections Copenhagen som en frittstående interiørdetalj. Chicago Rose/Clear/Black T-Light Holder er et unikt håndverk, akkurat som resten av utvalget fra merket. Se flere fargevalg på Chicago T-Light Holder og andre gjenstander fra Reflections Copenhagen hos Nordiska Galleriet. 

Ingen rangeringer

Chicago Rose/Clear/Black T-Light Holder

2 725,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Reflections Copenhagen

Designer:

Andrea Larsson

Bredde:

10 cm

Høyde:

13 cm

Dybde:

10 cm

Farge:

Rose/Clear/Black

Materiale:

Kristall

Artikkelnummer:

10584182

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.