Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Blava High-Back Easy Chair er en veldig behagelig lenestol fra japanske Ritzwell, designet av Atelier DQ og produsert i Fukuoka i den sørlige delen av Japan. Den håndlagde lenestolen karakteriseres av beltet som er festet på baksiden og på undersiden for mykere komfort, og er tilgjengelig i tekstil eller skinn i flere forskjellige farger.

Blava High-Back Easy Chair kommer fra en kolleksjon som også inkluderer Blava Easy Chair og Blava Ottoman, som har samme formspråk. Fotskammelen er et utmerket supplement til lenestolen for maksimal komfort, og er tilgjengelig i matchende design. Blava er tilgjengelig i et bredt utvalg av tekstiler og skinn, belte til ryggstøtte og seteputer, samt seks forskjellige underlag av massivt valnøtt eller eik. Den skråner litt bakover med en myk nakkestøtte som inviterer til deilig avslapning. Alt materiale som brukes er av førsteklasses kvalitet og slitesterkt, samtidig som det estetiske uttrykket er behagelig for øyet.

Eksemplet i produktbildet er i designet I-2025 for møbeltrekk,vintage brunt skinnbelte og understell i oljet valnøtt . Merk at vi kun viser understell i svartbeiset eik og oljet valnøtt. Hvis du er interessert i andre overflatebehandlinger, kan du kontakte kundeservice.

Ingen rangeringer

Blava High Back Easy Chair

Fra 52 485,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Ritzwell

Designer:

Shinsaku Miyamoto

Bredde:

67 cm

Høyde:

95.5 cm

Dybde:

88.5 cm

Sittehøyde:

40 cm

Artikkelnummer:

10279652r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Lenestoler

Mer fra Ritzwell