Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Light Field 1-seters sofa er en del av Light Field-serien fra japanske Ritzwell, designet av Shinsaku Miyamoto. Helt siden lanseringen i 2014 har serien blitt en bestselger på Ritzwell, der Miyamoto har designet serien som en refleksjon av folks ønske om det vakre og komfortable. Han har også satt det japanske preget på den gjennom det håndlagde møbeltrekket i tykt skinn som omgir lenestolen.

Det er en filosofi for samlingen som lyder "taking a seat is taking a break", hvor komfort er den røde tråden for serien, med japansk finesse og håndverksmessig ekspertise. Light Field 1-seter sofa fås i et bredt utvalg av tekstiler og skinn, der du kan velge det ytre skinntrekket i fire forskjellige farger og understellet i svart, pulverlakkert stål eller rustfritt stål. Se også Light Field 3-Seater Sofa som er en større variant og Light Field Modular Sofa for en modulløsning. Den tilbys også med en bredde på 128 cm. Ta kontakt med kundeservice hvis du er interessert.

Eksemplet i produktbildet er i versjonen T-3030 for møbeltrekk med svart skinntrekk, og understell i svart stål. Vi tilbyr også understell i rustfritt stål. Ta kontakt med kundeservice hvis du er interessert. Merk at skinnputen ikke er inkludert i prisen.

Ingen rangeringer

Light Field 1-Seater Sofa

Fra 113 415,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Ritzwell

Designer:

Shinsaku Miyamoto

Høyde:

76 cm

Dybde:

97 cm

Sittehøyde:

40 cm

Variant:

Svart

Klesgruppe:

Lær

Artikkelnummer:

10303553r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Lenestoler

Mer fra Ritzwell