Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Mozzafiato Cronometro R er en espressomaskin designet av merket Rocket Espresso. Espressomaskinen er utformet som en profesjonell maskin med E61 bryggegruppe, varmevekslersystem og elektrisk element som sammen sørger for at brygging, damp og varmtvann har riktig temperatur. Temperaturen på trykkokeren styres elektronisk og kan enkelt justeres ved hjelp av et panel. Vann kan enten tas fra den innebygde vanntanken eller kobles direkte til vanntilkobling. Mozzafiato Cronometro R har en Digital Shot Timer, som gjør det enkelt å holde styr på tiden, samt en energisparemodus som automatisk slår seg på når espressomaskinen ikke er i bruk. Samme kolleksjon inkluderer også espressomaskinen Giotto Cronometro R.

Espressomaskinen kommer med et enkelt håndtak, et dobbelt håndtak, en tamper, en rensebørste, en blindsil, en mikrofiberklut og en rengjøringsklut.

Ingen rangeringer

Mozzafiato Cronometro R Espresso Machine

27 890,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Rocket Espresso

Bredde:

28 cm

Høyde:

40 cm

Dybde:

43 cm

Materiale:

Rustfritt stål

Artikkelnummer:

10710464

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Kaffemaskiner & kaffebryggere

Mer fra Rocket Espresso