Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Bistrot 4-delers bestikksett Dune er et sett med fire bestikk fra det franske merket Sabre Paris. Bestikket er laget av polert rustfritt stål med håndtak i høykvalitets akryl i et vakkert bølgemønster. Alle produktene produseres i selskapets eget verksted i Frankrike. Bestikksettet inkluderer en kniv, en gaffel, en skje og en teskje.

Bistrot 4 Pieces Cutlery Set Dune er en del av Bistrot-kolleksjonen, inspirert av noen av designparet Francis og Pascal Gelbs favorittsteder: restauranter, terrasser og kafeer. Kolleksjonen er preget av rene linjer og synlige nagler i nøye utvalgte farger og mønstre. Bistroen er designet for å være både tradisjonell og moderne på samme tid, noe som leder tankene til klassisk utformet bistrobestikk men i en oppdatert versjon. Kombiner dine favoritter og nyt en inspirerende og gledelig borddekking.

Ingen rangeringer

Bistrot 4 Pieces Cutlery Set Dune - Black

616,00 kr

 770,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Sabre Paris

Farge:

Dune Black

Materiale:

Rustfritt stål, Akrylplast

Artikkelnummer:

10705180

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 770,00 kr.