Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Bistrot Dune - Teskje - Sabre Paris - NO GA
Bistrot Dune - Teskje - Sabre Paris - NO GA

Bistrot Tea Spoon Dune er en teskje fra det franske merket Sabre Paris. Teskjeen er laget av polert rustfritt stål med et høykvalitets akrylhåndtak. Alle produktene produseres i selskapets egen fabrikk i Frankrike. Håndtaket har et vakkert bølgemønster som kan komplementere bestikksettet i samme serie eller brukes som kontrastdetalj til selskapets øvrige bestikkkolleksjoner. Legg gjerne til kniv, gaffel og skje for et komplett sett.

Bistrot Tea Spoon Dune er en del av Bistrot-kolleksjonen, inspirert av noen av designparet Francis og Pascal Gelbs favorittsteder: restauranter, terrasser og kafeer. Kolleksjonen er preget av rene linjer og synlige nagler i nøye utvalgte farger og mønstre. Bistroen er designet for å være både tradisjonell og moderne på samme tid, noe som bringer tankene til klassisk designet bistrobestikk, men i en oppdatert versjon. Kombiner dine favoritter og nyt en inspirerende og gledelig borddekking.

Ingen rangeringer

Bistrot Dune - Teskje

135,00 kr

 (rek. pris 159,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Sabre Paris

Lengde:

16 cm

Farge:

Black

Materiale:

Rustfritt stål, Akrylplast

Artikkelnummer:

10703598

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.