Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Bistrot Soup Spoon Solid er en skje fra det franske merket Sabre Paris. Skjeen er laget av polert rustfritt stål med håndtak i akryl av høy kvalitet. Alle produktene produseres i selskapets egen fabrikk i Frankrike. Velg mellom flere elegante design. Kompletter gjerne med kniv, gaffel og teskje for et komplett sett.

Bistrot Soup Spoon Solid er en del av Bistrot-kolleksjonen, inspirert av noen av designparet Francis og Pascal Gelbs favorittsteder: restauranter, terrasser og kafeer. Kolleksjonen er preget av rene linjer og synlige nagler i nøye utvalgte farger og mønstre. Bistroen er designet for å være både tradisjonell og moderne på samme tid, noe som bringer tankene til klassisk designet bistrobestikk, men i en oppdatert versjon. Kombiner dine favoritter og nyt en inspirerende og gledelig borddekking.

Ingen rangeringer

Bistrot Soup Spoon Solid

94,00 kr

 (rek. pris 117,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Sabre Paris

Lengde:

22 cm

Farge:

Black

Materiale:

Rustfritt stål, Akrylplast

Artikkelnummer:

10703587

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.