Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Eskebestikk 24 stk Zoë Matt fra Serax er designet av Ann Demeulemeester. Boksen består av et sett med 24 bestikk, alt fasettert for hånd og laget av rustfritt stål med en matt finish. Med en kombinasjon av stil og styrke er dette bestikket perfekt for en moderne borddekking. Eske bestikk 24 stk Zoë Matt kan vaskes i maskin.

Ann Demeulemeester er en belgisk motedesigner hvis etikett Ann Demeulemeester først og fremst vises frem på den årlige moteuken i Paris. Hun er kjent som en av de seks Antwerpen i moteindustrien. Etter å ha forlatt moteindustrien, deltok designeren på porselensmesterklasser i England og Frankrike. I 2019 lanserte hun Ann Demeulemeester Serax i samarbeid med belgiske Serax, en kolleksjon av servise i porselen som er håndmalt i Kina, men også sølvtøy, glass og større husholdningsartikler.

Ingen rangeringer

Box Cutlery 24 Pcs Zoë Matt

5 436,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Serax

Designer:

Ann Demeulemeester

Farge:

Silver

Materiale:

Rustfritt stål

Artikkelnummer:

10724946

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.