Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Fra merket Serax kommer Cup Dè White, designet av Ann Demeulemeester. Den sjenerøse koppen har en unik og karakteristisk skålform, med et horisontalt plassert øre for enkel håndtering. Disse vakkert designede koppene er perfekte for ethvert kjøkken. I sortimentet finner du flere kopper i samme serie å supplere med. Cup Dè White kan brukes i mikrobølgeovn og kan vaskes i maskin.

Ann Demeulemeester er en belgisk motedesigner hvis etikett Ann Demeulemeester først og fremst vises frem på den årlige moteuken i Paris. Hun er kjent som en av de seks Antwerpen i moteindustrien. Etter å ha forlatt moteindustrien, deltok designeren på porselensmesterklasser i England og Frankrike. I 2019 lanserte hun Ann Demeulemeester Serax i samarbeid med belgiske Serax, en kolleksjon av rimelig porselenservise som er håndmalt i Kina, men også sølvtøy, glass og større husholdningsartikler.

Ingen rangeringer

Cup Dé White

222,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Serax

Designer:

Ann Demeulemeester

Bredde:

10.9 cm

Høyde:

4.1 cm

Lengde:

12.7 cm

Volum (cl):

20

Farge:

Hvit

Materiale:

Porselen

Artikkelnummer:

10724934

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.