Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Smeg 2-Slice Toaster Dolce&Gabbana er en del av et designsamarbeid mellom Smeg og Dolce & Gabbana. Brødristeren er laget av lakkert stål og har en belyst kromknott og ekstra brede rom som er perfekte for tykke brødskiver eller bagels. Brødristeren har flere funksjoner som gjenoppvarming, tining og en bagelfunksjon som rister bare den ene siden av brødet. Brødristeren har seks ristingsnivåer og er utstyrt med en stoppknapp for å avbryte ristingen og et avtakbart brett for å fjerne smuler. En ledningsopprulling under brødristeren og gummiføtter for stabilitet.

Sicily is my Love er en fargerik kolleksjon basert på Rhetor-serien fra 50-tallet og dekorert med mønstre og motiver inspirert av Sicilia samt kysten og landskapet i Sør-Italia. Gyllne sitroner, sitrusfrukter, fikenkaktus og knallrøde kirsebær innrammet av trekantede motiver, såkalte crocchi, er bare noen av dekorasjonene som er utviklet i samarbeid med sicilianske kunstnere.

Tilbehør: Smeg Toast Rack og Smeg Bull Warmer

Effekt: 950 W

Ingen rangeringer

Smeg 2 Slice Toaster Dolce&Gabbana

6 495,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Smeg

Bredde:

31 cm

Høyde:

19.8 cm

Dybde:

19.5 cm

Farge:

Rød

Artikkelnummer:

10310073

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.