Sous Vide
0 produkter
Sous Vide
Med sous vide blir det enklere å lage mat og du får gode resultater hver gang. Her på Nordiska Galleriet finner du alt du trenger for å lykkes med sous vide.
Hva er sous vide?
Sous vide er en metode for matlaging. Sous vide kommer fra fransk og betyr "under vakuum". Dette refererer til tilberedningsmetoden. Sous vide har blitt populært og brukes av både profesjonelle kokker og hjemmekokker. Med sous vide kan du tilberede de deiligste kjøtt- og grønnsakretter.
Hvordan fungerer sous vide?
Når du bruker sous vide-metoden, tilbereder du maten i en lufttett plastpose som du legger i et vannbad eller en dampovn. Ved å senke maten ned i et vannbad tilberedes den ved en nøyaktig temperatur som du selv stiller inn. På denne måten kan du enkelt tilberede for eksempel mørt kjøtt og grønnsaker uten å mislykkes.
Fordeler med sous vide-tilberedning
Fordelen med sous vide-tilberedning er at temperaturen er den samme både innvendig og utvendig. Du har full kontroll over tilberedningen, noe som betyr at du får topp resultater hver gang. Du kan tilberede innsiden av kjøttet og få den nøyaktige temperaturen uten å få en høyere temperatur på utsiden. Dette gjør maten saftigere og mer smakfull.
En annen fordel med denne tilberedningsmetoden er at den går raskere. Fordi vann leder varme mer effektivt enn luft, går det for eksempel raskere å tilberede kjøtt i vannbad enn i stekeovn.
Tilbered sous vide med våre produkter
Vi har produkter fra kjente merkevarer som du kan bruke til å lage mat med sous vide-metoden. Det finnes beholdere, kar, termometre og andre produkter. Med våre produkter kan du unne familie og venner deilige måltider med topp resultat hver gang.
Er det noe du savner innen sous vide?
Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema for å diskutere din spesifikke produktforespørsel.
Få 10% rabatt på din første bestilling
Følg oss på Instagram og abonner på nyhetsbrevet vårt for å få tilgang til eksklusive tilbud, inspirasjon og produktlanseringer, samt få 10% rabatt på ditt første kjøp.

