Stekebrett

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Kockums Jernverk Rösle
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Grill Table
Kockums Jernverk
938 kr
Lagervare
Baking/Pizza Steel Ø35 cm Baking/Pizza Steel Ø35 cm
Kockums Jernverk
701 kr
Lagervare
Rösle Pizzasten - Ø 30 cm Rösle Pizzasten - Ø 30 cm
445 kr
Lagervare
Rösle Pizzasten Rösle Pizzasten
495 kr
Lagervare

Stekebrett

Med en stekepanne eller stekebrett kan du steke, sautere og frityrsteke og få en fin overflate og et enda bedre resultat. Nordiska Galleriet har en rekke stekepanner og stekeplater av høy kvalitet som kan brukes på grillen og på induksjonstoppen.

HVORDAN BRUKER DU EN Stekebrett?

En Stekebrett er en stor panne som plasseres over en grill eller brukes med propan. Den er ofte støpejern og skålformet, noe som gjør den perfekt for steking av kjøtt eller tilberedning av grønnsaker. Den er vanligvis større enn en stekepanne og en wokpanne, og størrelsen gjør at du ikke bare kan håndtere større mengder mat, men også fylle den med væske, slik at du kan koke, steke og bake i den. En stekepanne har blitt populær for bruk utendørs som erstatning for den tradisjonelle grillen. Det har en tendens til å gi et koselig samlingssted når du inviterer venner over for å grille og sosialisere.

HVA ER EN Stekebrett?

En stekeplate eller stekebrett fungerer på samme måte som grillen, men er ofte mindre og har en flat form. Den er ofte laget av stål, støpejern eller aluminium. Du kan bruke stekeplaten på komfyren, induksjonstoppen og grillen. Et stekebord er ideelt for steking av kjøtt eller grønnsaker. Du kan også tilberede populære smashed burgere som vil være perfekte å servere til den festlige helgemiddagen. Noen stekeplater kan også brukes som pizzapanner plassert på grillen.

BEDRE SMAKER MED STEKEPLATER OG PIZZABAKKER

Hos Kockums Jernverk finner du stekebord av beste kvalitet. Dette stekebordet er laget av karbonstål som gir en vakker, rustikk følelse. Stekebordet har håndtak som gjør det enkelt å løfte det til bordet ved servering. Du kan bruke stekebordet på alle typer varmekilder og på grillen. Det er ideelt for steking av kjøtt, grønnsaker eller hamburgere. Ytterkantene er litt vinklet for å forhindre at væske søler ut. I vårt sortiment finner du også flotte pizzasteiner i forskjellige former fra Rösle. Den keramiske pizzasteinen er designet for å fordele og lagre varmen jevnt for perfekte resultater hver gang. Du kan bruke steinen til å lage pizzaer med en fantastisk sprø bunn, eller for eksempel til å bake brød. Pizzasteinene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og kan brukes på komfyren eller i ovnen.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE? FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm, Gøteborg og Malmø og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions. Den gjelder heller ikke for varemerkene Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.