Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Lamino Krakk Bøk er et komplement til den i dag ikoniske Lamino-leestolen, designet av Yngve Ekström for Swedese. I likhet med lenestolen er fotskammelen laget av laminert finér. Den saueskinnskledde fotskammelen har et understell som blir en perfekt forlengelse av Lamino-lenestolens design. Lamino Krakk kompletterer Lamino Lenestol, og sammen gir de brukeren optimal komfort. Lamino Krakk er også tilgjengelig i eik.

Lamino ble designet i 1956 med mennesket som utgangspunkt. Møblene er håndlagde, og egenskapene til naturlige materialer utnyttes maksimalt. Møblene har blitt såkalte designklassikere takket være at de er både komfortable og estetisk tiltalende. Deres tidløse design gjør at de føles like relevante i dag som da de ble lansert for mer enn 60 år siden. Lamino blir verdsatt av både store og små, og er laget for å vare til fremtidige generasjoner. Det er ikke tilfeldig at Lamino Krakk og resten av møblene i serien har blitt gode representanter for det beste innen svensk design fra midten av 1900-tallet.

Ingen rangeringer

Lamino Pall, Bøk, Fårskinn Moonlight

6 920,00 kr

 (rek. pris 8 141,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Swedese

Designer:

Yngve Ekström

Bredde:

60 cm

Høyde:

48 cm

Dybde:

46 cm

Base/ben:

Bøk

Farge:

Moonlight

Materiale:

Bøkefiner, Sauelær

Klesgruppe:

Saueskinn

Navn på stoffet:

Saueskinn Moonlight

Artikkelnummer:

10623374

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.