Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

En treningssykkel er den perfekte måten å live opp treningsrutinen din og få det beste av trening og underholdning. Med nettkurs kan du sykle med energien til de beste trenerne som finnes, mens de personlige underholdningsfunksjonene inkluderer strømmeplattformer som Netflix og YouTube. I tillegg garanterer profesjonell biomekanikk en jevn og stillegående tråkkopplevelse, slik at du kun kan fokusere på trening.

Å legge til styrketreningsøvelser i kardiorutinen din er en fin måte å trene hele kroppen på. Technogym-sykkelen er designet med over 35 års biomekanisk forskning og input fra olympiske idrettsutøvere, slik at du kan være sikker på at den er designet med omhu. Pedalfunksjonen til sykkelen er jevn og stillegående, og dens vippekonsoll garanterer best visning av skjermen uansett hvilken posisjon du er i. Sykkelens innstillinger tilpasser seg kroppen din på sekunder for enkel trening med en gang. Technogym sykkel er kompatibel med Technogym Live for online trening med profesjonelle trenere.

Når du kobler Apple Watch til Technogym Live-konsollen, får du en unik og praktisk måte å trene på. Med kontaktløs tilkobling kan du starte treningen umiddelbart og overvåke pulsen i sanntid på displayet. Du trenger ikke å bekymre deg for å holde styr på resultatene dine – når treningen er ferdig, lagres de automatisk i Apple Health.

Treningssykkelen inkluderer også to 2,5 kg vekter som enkelt kan festes bak salen.

Teknisk informasjon

  • Maks brukervekt: 160 kg (353 lbs)
  • Min – maks brukerhøyde: 140 – 210 cm (4,7” - 6,11”)
  • Sykkelvekt: 67 kg (148 lbs)
  • Hantelvekt: 2,5 kg
  • Skjerm: 22'' full HD berøringsskjerm
  • Wi-Fi og Bluetooth: Ja
  • Lydanlegg: 2x10 Watt

Ingen rangeringer

Technogym Bike

61 883,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Technogym

Bredde:

58.9 cm

Høyde:

138.2 cm

Lengde:

121.4 cm

Farge:

Svart

Materiale:

Stål, Plast

Artikkelnummer:

10724596

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.