Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Milk NA1 er en liten søt bordlampe fra danske &Tradition, designet av Norm Architects i 2010. Bordlampen ble i utgangspunktet utviklet for å kunne plasseres hvor som helst i hjemmet, der hensikten var å skape en koselige atmosfære i hvert eneste lille hjørne på en fin og behagelig måte. Samtidig har den nette lampen et sterkt skandinavisk uttrykk som bidrar til en mer hjemmekoselig følelse, der man gjerne benytter seg av naturlige materialer.

&Traditions Milk NA1 har en høyde på kun 25 cm og en skjerm på knappe 20 cm. Lampeskjermen er laget av vakkert munnblåst opalglass som i sin tur hviler på tre små ben av massiv ask. Bena kan fås enten ubehandlet eller med røykoljet finish. Disse kommer med henholdsvis hvit eller svart tekstilledning på 2 meter, slik at du ikke blir begrenset når du skal plassere bordlampen.

Ingen rangeringer

Milk NA1

1 368,00 kr

 (rek. pris 1 710,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

&Tradition

Designer:

Norm Architects

Høyde:

25 cm

Diameter:

20 cm

Dimbar:

Nei

Effekt (W):

40

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Nei

Materiale:

Opalglass, Aske, Tekstil

Variant:

Røykoljet ask

Artikkelnummer:

10015728

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Bordlamper

Mer fra &Tradition