Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
10256120

Til tross for sin lille størrelse tilbyr Small Transparent Speaker fra Transparent Sound flott autentisk lyd. Høyttaleren er laget av aluminium og herdet glass med et enkelt designspråk som matcher vår tidsånd. Høyttalerelementene er nøye designet for den beste lyden og minimalistisk design, ingen unødvendige overflødige detaljer, det er musikken som står i sentrum. Produktet er preget av høy kvalitet med fokus på nøye utvalgte materialer, rene linjer og solid håndverk.

Høyttaleren er utstyrt med Bluetooth, men en hvit lydkabel med 3,5 mm plugg følger også med. Etter hvert som teknologien utvikler seg er det mulighet for å oppgradere produktet, for de som ønsker det kan høyttalerne oppgraderes både med stemmestyring og til flerromssystemer.

5 basert på 2 anmeldelser

Dennis C

|

2022-10-20

Vakkert stykke, har en tung reell vekt som gjør at det føles dyrt, estetisk er det bare vakkert og fungerer utmerket foran et vindu og forsvinner foran våre hvite vegger. Lyden er perfekt og har en god basslyd. Flott å se på, totalt sett et flott solid produkt som vi er veldig fornøyd med!

Lisa-Mari G

|

2022-08-28

Så fin og veldig god lyd for den størrelsen!

Small Transparent Speaker

5 800,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Transparent Sound

Designer:

Per Brickstad

Bredde:

26.8 cm

Høyde:

20.3 cm

Dybde:

9.5 cm

Farge:

White

Materiale:

Aluminium, Herdet glass

Artikkelnummer:

10256120

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.