Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

USM Haller 3 Media Unit er et mediemøbel designet i 1963 av Fritz Haller og Paul Schaerer for USM. De praktiske oppbevaringsmøblene er laget av forkrommede metallrør med vakkert lakkerte metallplater som strekker seg som en ramme rundt møblene. USM Haller 3 Media Unit er utstyrt med to nedfellbare dører som enkelt kan låses og åpnes. Møblene kommer i flere standardfarger og er utformet med praktisk åpning for kabeluttak.

Mediemøblene kan bygges i alle retninger og monteres og tilpasses med tilleggsmoduler og dører. Alt for å tilpasse akkurat dine preferanser.

Vær oppmerksom på at alle møbler med bokser fra USM er sikret for å minimere risikoen for skade under transport. Alle skuffer er derfor låst og kan enkelt låses opp ved å vri for eksempel en skrutrekker på selve knotten til skuffene. Vær imidlertid forsiktig så du ikke riper møblene.

Ingen rangeringer

USM Haller Media 218

16 445,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

USM

Designer:

Fritz Haller,Paul Schärer

Bredde:

152.4 cm

Høyde:

43.2 cm

Dybde:

39.1 cm

Farge:

USM Beige

Materiale:

Stål

Artikkelnummer:

10725991

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.