Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Akari 1AY - Vitra - Isamu Noguchi - NO GA
Akari 1AY - Vitra - Isamu Noguchi - NO GA

Akari 1AY er en bordlampe av mindre størrelse. Den er laget av hvitt shoji-papir og håndlaget med stålramme. Formen er organisk med myke kurver som skaper kontrast til tre rette ben i sortmalt stål. Armaturen er fantasifullt malt med et abstrakt mønster i oransje, som gir Akari 1AY en kunstnerisk karakter.

Akari er en serie lampearmaturer designet av den japansk-amerikanske skulptøren, arkitekten og designeren Isamu Noguchi i 1951. Noguchis verk er kunstnerisk knyttet til abstrakt ekspresjonisme, og hans formspråk kom til å ha stor innflytelse på 1950-tallets design.

Lysserien Akari skapte Noguchi med inspirasjon hentet fra tradisjonell japansk design. Serien består av til sammen over 100 armaturer og inkluderer gulv-, bord- og taklamper. Alle lysskulpturer fra Noguchi er designet i shoji-papir laget av bark fra morbærtrær. Materialet gir en myk og stemningsfull belysning.

Ingen rangeringer

Akari 1AY

3 990,00 kr

 (rek. pris 4 350,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Vitra

Designer:

Bredde:

26 cm

Høyde:

43 cm

Dybde:

26 cm

Dimbar:

Nei

Effekt (W):

4

Lyskilde inkludert:

Ja

Farge:

Orange

Materiale:

Shoji papir, Stål

Artikkelnummer:

203009

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Bordlamper

Mer fra Vitra