Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Eames Elephant ble designet i 1945 av Charles og Ray Eames. Leketøyelefanten var opprinnelig laget av kryssfinér, men gikk aldri i produksjon. Elefanten er nå tilgjengelig i ensfarget polypropylen i flere lekne, matte farger. Elefanten passer til både innendørs-og utendørsbruk.

I løpet av 1940-tallet utviklet paret Eames teknikker for å støpe kryssfinér i tredimensjonale former for å lage en rekke møbler og interiørdetaljer, hvorav den ene var Eames Elephant. Den første prototypen av elefanten ble gitt til datteren Lucia Eames, og denne kopien ble senere lånt ut til Museum of Modern Art i New York for å bli inkludert i utstillingen i 1946. Denne kopien av elefanten eies fortsatt av familien Eames.

Plywoodelefanten ble lansert som en begrenset utgave i 2007, men ble senere en del av Vitras utvalg. Plastversjonen ble utgitt noen år senere og er ment å brukes som et elegant leketøy for barnet ditt eller som en stilig interiørdetalj og garanterer å skape glede for både voksne og barn.

Ingen rangeringer

Eames ElephMauren - Liten

1 150,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Vitra

Designer:

Bredde:

20.5 cm

Høyde:

21 cm

Dybde:

39 cm

Farge:

Pale Rose

Materiale:

Polypropylen

Artikkelnummer:

10147081

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.