Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Eames RE Plastic Armchair RAR er en gyngestol designet i 1950 av Charles og Ray Eames. Plastsetet har blitt montert på en base av stål og lønnetre. Velg mellom flere versjoner av sete og understell.

Paret Eames multifunksjonelle plaststoler ble først introdusert i konkurransen om lavprismøbeldesign som ble holdt på Museum of Modern Art i New York i 1950. Charles og Ray presenterte organisk utformede stolseter i plast som ble kombinert med forskjellige baser, noe som ga disse møbler en mengde forskjellige funksjoner og formål. I dag produseres de legendariske Eames RE Plastic Chairs av Vitra, som har revidert modellenes design og materialer for enda høyere sittekomfort og kvalitet.

Siden 2024 er skallene til alle Eames plaststoler laget av hundre prosent resirkulert plast. Den resirkulerte plasten stammer fra innsamlingen av plastemballasje fra tyske husholdninger, i innsamlingsprogrammet «Yellow Bag», og er av førsteklasses kvalitet. Bruk av resirkulert råstoff i stedet for petroleumsbasert primærplast gjør at klimaskadelige utslipp reduseres betydelig, akkurat som primærenergiforbruket. Skallet er selvfølgelig resirkulerbart ved slutten av produktets levetid.

Ingen rangeringer

Eames RE Plastic Chair - RAR

Fra 7 390,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Vitra

Designer:

Bredde:

63 cm

Høyde:

76 cm

Dybde:

60 cm

Sittehøyde:

37 cm

Sittedybde:

52 cm

Materiale:

Resirkulert plast, Metall, Lønn

Artikkelnummer:

10003973r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisestoler

Mer fra Vitra