Brett og brett til servering | Nordiska Galleriet

Brett

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Carl Hansen Skagerak
Utvalt
Tilbake
Lagervare
Designer
Tilbake
Børge Mogensen Skagerak Design Team Skagerak Design Teame
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (2)
Filtrer
Selandia Extension Plate Selandia Extension Plate
Skagerak Design Teame for Skagerak
5 695 kr
BM1069 BM1069
Børge Mogensen for Carl Hansen
1 455 kr
Lagervare

Brett

Når man skal ha middagsselskap eller andre sosiale sammenkomster der man samles rundt et bord, legger mange av oss stor vekt på å dekke på pent med porselen, vaser fylt med blomster, glass i forskjellige høyder og størrelser samt fargerik og vakker mat på tallerkenen.

Borddekking, møbler og følelse er like viktig utendørs som innendørs, og minst like gøy. Hvem elsker vel ikke å sitte ute i flere timer og nyte godt selskap og god mat når solen går ned. Dekk på utebordet ditt med brett i forskjellige størrelser, og fyll dem med kalde drinker og fersk mat. Gjør løpingen frem og tilbake lettere ved å laste alt tilbehør og ingredienser på et brett, og sett det ved siden av grillen. Hvem vil vel løpe ut og inn flere ganger når man kan være ute i det fine været? Carl Hansen har en møbelserie til utendørs bruk som heter BM, som inneholder en rekke forskjellige møbler som sammen skaper en komplett innredning til uteplassen din. BM1069 er et serveringsbrett som passer til utendørs bruk, men det går like bra å bruke det innendørs. Brettet har flere bruksområder, og kan plasseres på krakken fra samme serie for å bli et enkelt bord. Serien er laget av ubehandlet teak, og for å beholde kvaliteten bør produktet forvares innendørs når det ikke brukes.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)