Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Armlenet CH24 Nordiska Galleriet Exclusive Edition er utviklet i et samarbeid mellom Nordiska Galleriet og det danske merket Carl Hansen & Søn. Vår tolkning har en utførelse i halvblank svart farge med en sete i lyst naturfarget semianilinskinn. CH24 Nordiska Galleriet Exclusive Edition selges eksklusivt hos Nordiska Galleriet.

Designklassikeren CH24, også kjent som Y-stolen og The Wishbone Chair, er en av Hans J. Wegners første og mest anerkjente verk for Carl Hansen & Søn. Armlenet har blitt produsert i ulike varianter uten avbrudd siden 1950. Med sin karakteristiske Y-formede ryggstøtte er den en mye brukt designikon rundt spisebordet. Over 100 trinn kreves for å produsere en CH24, hvorav de fleste utføres for hånd.

*Semi-anilinskinn er kuskinn med et tynnere lag av beskyttende overflatebehandling enn pigmentert skinn, noe som gjør det mykere, men også mindre motstandsdyktig mot skitt og flekker. Denne skinntypen, som anilinskinn, kjennetegnes av sitt naturlige utseende og gode sittedkomfort. Semi-anilinskinn anbefales når det er viktig å ha en praktisk skinnype uten å måtte inngå kompromisser med de myke og behagelige egenskapene.

Ingen rangeringer

CH24 Nordiska Galleriet Exclusive Edition

8 995,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Carl Hansen

Designer:

Bredde:

55 cm

Høyde:

76 cm

Dybde:

51 cm

Sittehøyde:

45 cm

Farge:

Soft Black

Materiale:

Bøk, Lær

Sete:

Thor 300

Klesgruppe:

Lær

Artikkelnummer:

10730340

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisestoler

Mer fra Carl Hansen