Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Med dette kampanjetilbudet fra Fritz Hansen kan du kjøpe en av våre favoritter til en kampanjepris - den populære 3107 Syveren med polstret lær i to forskjellige varianter. Tilbudet er gyldig i en begrenset periode og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Det brune læret er et anilinskinn som er et av de mest naturlige og eksklusive lærkvalitetene fra Fritz Hansen. Det er mykt og fleksibelt, gjennomfarget og lett behandlet, men overflaten er ikke dekket. Porene er åpne slik at skinnet kan puste, og en fin patinering vokser frem idet møblene brukes og blir utsatt for sol. For å opprettholde en så ubehandlet overflate som mulig, kan man ane noen små, naturlige merker som er igjen på huden, noe som gjør hvert skinn helt unikt og bare de fineste hudene kan brukes.

Det svarte skinnet er et av Fritz Hansens standardskinn, og det er et slitesterkt og brukervennlig skinn fordi det er slipt og den fargede overflaten motstår søl og flekker godt. Det er mer holdbart enn et anilinskinn, men utvikler ikke den samme patinaen over tid siden lærets porer er dekket.

Den ikoniske stolen 3107 Syveren ble designet av Arne Jacobsen for Fritz Hansen i 1955. Til tross for at det har gått mer enn 60 år siden Syveren ble introdusert, føles designet fortsatt like aktuelt, noe den stadig høye etterspørselen kan bekrefte. Stolen er tilgjengelig i en rekke design. Sete og ryggstøtte er skapt i ett stykke ved hjelp av en revolusjonerende teknikk. Ni lag finér og to lag indisk bomull er blitt formpresset til sin endelige fasong over damp. Dette har gitt stolen den komfortable fleksibiliteten og smale silhuetten. Stolen har nette, forkrommede stålbein og kan stables i opptil tolv stoler i høyden.

Syveren 3107 er en videreutvikling fra Arne Jacobsens velkjente stol Mauren, og har blitt Fritz Hansens mest solgte stol. Nordiska Galleriet var den første forhandleren av Syveren i Sverige, og stolen er fortsatt vårt mest solgte møbel i dag. Populariteten forteller noe om stolens ikonstatus. I Syveren møtes form, funksjon og moderne designhistorie, noe som gjør den både til en designklassiker og en favoritt hos oss.

Ingen rangeringer

3107 Series 7 - Helpolstret kampanje

12 150,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Bredde:

51 cm

Høyde:

82 cm

Dybde:

52 cm

Sittehøyde:

46 cm

Base/ben:

Forkrommet stål

Farge:

Svart

Materiale:

Bøk, Stål

Sete:

Skinn

Variant:

Wild black

Klesgruppe:

Lær

Artikkelnummer:

10568301

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisestoler

Mer fra Fritz Hansen